Xerrada Ed. Infantil i Primer cicle Primària

Benvolguts pares, mares i personal docent,

Des de la Comissió d’Escola de Pares de l’AMPA ens fa molta il·lusió poder comunicar-vos que ja tenim a punt la primera xerrada del curs adreçada a Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària!!!!

La impartirà el psicòleg Ignasi Parés que ens parlarà de:

EL PROCÉS DEL DOL

La mort és una realitat que ens envolta. La majoria de mares, pares i professionals de l’educació tenim, i transmetem als nostres fills i alumnes, molta informació sobre el cicle de la vida. Malgrat això, molts cops, ens acostumen a mancar coneixements sobre la mort i el dol, com a part fonamental d’aquest cicle.Us convidem a reflexionar junts sobre alguns aspectes:
  • Per què parlar amb els nens de la mort?
  • Què és el dol?
  • Com donar la notícia als nens.
  • La conveniència, o no, d’expressar els nostres sentiments referits a aquestes pèrdues als nostres fills i filles.
  • I en general, com acompanyar-los davant d’aquesta situació i saber mantenir-nos com a pares o mestres,  física i emocionalment, a prop dels nostres fills o alumnes.
 

US ESPEREM A TOTS: PARES, MARES I MESTRES EL DIJOUS 7 de NOVEMBRE a les 17.30h a la SALA DE REUNIONS. (entrada pel carrer Numància).

HI HAURÀ SERVEI DE PERMANÈNCIA  A PARTIR DE LES 17.30H. 

US RECORDEM QUE CAL RECOLLIR L’ALUMNAT A LA SORTIDA DE L’ESCOLA I ACOMPANYAR-LO A LA PERMANÈNCIA .

Si us cal aquest servei, si us plau, envieu un correu a escoladepares@ampastlisieux.org indicant el nom i cognom de l’alumne/a i el curs ABANS DEL 6 DE NOVEMBRE.

Moltes gràcies!