Darrera xerrada del curs 2012-13

El passat 8 de maig va tenir lloc la xerrada PARTICIPACIÓ DE MARES I PARES A LA VIDA ESCOLAR, l’última del curs organitzada per l’AMPA.

El nivell de participació per part dels pares no va ser l’esperat però potser va permetre més la interacció dels participants, on a part de pares hi havia un bon grup de docents del centre.

Les conclusions que es van treure van ser que la participació i col·laboració de les famílies amb el centre educatiu aporta grans beneficis a les famílies implicades, al centre, i als nostres fills, fins i tot el formador ens va fer veure que dins el nostre ecosistema social, aporta beneficis al barri i a la societat en general.

Els participants vam estar d’acord en la importància de que la família recolzi l’escola i hi col·labori, i del missatge que aquesta implicació familiar dóna als nostres fills, fa que aquests vegin que l’escola és una cosa important i que li donin el valor que li correspon.

També es va comentar que degut a la situació econòmica  en que ens trobem, la col·laboració famílies-escola pot ser una peça fonamental en el futur de moltes escoles, i potser s’hauran de buscar col·laboracions més imaginatives per recolzar al centre.

La xerrada va ser potser un palmell a l’espatlla per donar ànims a les famílies implicades, un moment de reflexió per aquells pares dubtosos d’implicar-se, i potser una mica decebedora per la poca participació general de pares, tot i que som conscients que potser aquest curs hi ha hagut moltes xerrades i potser poc espaiades.