Presentació

Estem convençuts que l’educació dels nostres fills i filles és una responsabilitat compartida. Les mares i pares fan un esforç personal i econòmic (a través de quotes) per tal que l’escola tingui els mitjans necessaris per funcionar de manera òptima.

Et convidem a participar, tenir un paper actiu en el projecte educatiu de l’escola,  i conèixer de prop què fan els nostres fills/filles. La nostra associació és de caràcter participatiu i està sempre oberta a noves incorporacions.

Per què l’AMPA funcioni es requereix la participació voluntària i decidida de pares i mares, la teva participació depèn del temps que vulguis i puguis dedicar, no cal adquirir responsabilitats permanents ni compromís de continuïtat: des del fet puntual d’assistir a l’Assemblea General, col·laborar puntualment en els actes promocionats per l’AMPA com festes, control de menjador, xerrades… col·laborar directament amb alguna Comissió de treball, formar part directament d’alguna de les Comissions, de la Junta Directiva o ser membre del Consell Escolar i d’altres entitats en representació de l’AMPA.

Podeu consultar els

Estatuts AMPA

Ampa Col·legi Santa Teresa de Lisieux